OnLine ThétaHealing® Telihold Csoportmunka, 2021.

OnLine ThétaHealing® Telihold Csoportmunka, 2021.

OnLine ThétaHealing® Telihold Csoportmunka, 2021.

Nem vásárolható!
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Díjmentes részvétel

2021.

(18:30-20:00)

 

"Ez a telihold megmutatja, milyen messzire jutottunk a rák legutóbbi napfogyatkozása óta (ami pontosan 2020. június 21-én volt), amikor az öngondoskodásról és a családdal vagy az otthonhoz kapcsolódó kérdésekről  van szó. Szintén ide tartozik az is, hogy milyen messzire jutottunk el 2018 novembere óta, amikor (vonatkozó bolygóállások mentén) megkezdtük utunkat a nagyobb érzelmi felelősség és belső összhang felé.

A teliholddal kapcsolatos polaritások:
Fokozottan érzékeljük, hogy valamit egyensúlyba kell hozni és újra be kell építeni; a szóban forgó egyensúly az érzéseink és érzelmi szükségleteink megtapasztalása között van (amelyet a Rák szimbolizál), szemben külső kötelezettségeinkkel vagy anyagi, gyakorlati céljainkkal (Bak).

Fontos felismerni, hogy mindannyiunknak vannak korlátai és kihívásai az életben - és amikor ezekre odafigyelünk, gondoskodunk érző testünkről és a belső gyermekről, valamint lehetővé tesszük önmagunk számára, hogy támogatást kapjunk a családtól vagy a "megszokott" kapcsolatoktól, nagyobb valószínűséggel túllépünk ezeken a kihívásokon, és realisztikusabban fogunk viszonyulni saját, illetve mások "korlátaihoz".

forrás: https://astrologercoach.com/

A fenti témák mentén fogunk a ThétaHealing® jegyében ránézni a vonatkozó helyzetekre, valamint oldást elősegítő letöltéseket  „alkalmazni”, hogy ezáltal is támogassunk önmagunk teremtő, alkotó folyamatait.

ThétaHealing "végzettség" nem "előfeltétel", de a nyitott elme és szellem elengedhetetlen az élvezetes és hatékony részvételhez.

Amennyiben úgy érzed itt a helyed, sok szeretettel várlak 2020. december 29-én, 18:30-20:00 óra között az on-line térben.

További információ "RÉSZLETEK" címszó alatt: klikk

Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

Részvétel jelzése megrendeléssel, a részvétel maga a jegyvásárlás előre utalásával történik.

Megrendelésének teljesítését követően a részvétel zoom linkjét esemény előtt legkésőbb 15 perccel korábban a megrendelésében megjelölt e-mail címére megküldjük.

Sok szeretettel várok minden kedves érdeklődőt. A humor garantált.

Érdeklődését vonatkozó fb eseménynél is jelezheti: Eli-Xir by Elektra facebook

 

Adatok
Cikkszám
fogl_03moon_h