ThétaHealing® "Ásás újratöltve"

Egyszemélyes foglalkozás. Gyéni időpont, megegyezés szerint.

A ThétaHealing® ülések egyik sarokkövét a hit, érzelem munka és az ásás folyamatai adják meg. A stabil alapokra épített tudás fokozza a későbbiekben szerzett ismeretanyagok beépülését és hatékony használatát.

Mint minden más hasonló folyamatnál, így a ThétaHealing® ismeretanyagának átadásánál is annak sikeressége egyaránt függ az előadó és a befogadó képességeitől, az aktuális körülményektől, lelki és tudatállapotoktól, egyéb tényezőktől, s megeshet, hogy az ásás folyamatának a megértése befogadó számára annak megismerése folyamán nem igazán teljesedett ki.

Szintén előfordulhat, hogy egy adott tanfolyam elvégzését követően olyan sok idő telt el, hogy a technikát tanuló és/vagy azt következetesen nem gyakorló, és annak használatával kapcsolatban bizonytalanságot érző hallgató úgy látja, hogy szükséges lenne az ásás folyamatának ismételt áttekintése.

Fenti esetekre jelenthet megoldást az "Ásás Újratöltve" foglalkozás, amelynek 3-4 órája alatt (létszámtól függően), kimerítő részletességgel bemutatásra, értelmezésre, összefoglalásra kerülnek azok a fontos tényezők, elemek, amelyekre érdemes egy "komplett" ásás folyamán odafigyelni.

Az áttekintés elősegíti az ThétaHealing® Alaptanfolyam korábban tanult, s az ásás, hit és érzelem munkákhoz kapcsolódó ismeretanyagok rendszerezésest, strukturálását, hogy az agy számára könnyebbé válhasson e tudás, ismeretanyag további megértése, integrálása.

E megértés a folyamatosan végzett ásások által/során rutinná egyszerűsödik, és agyunk már automatikus módon kezdi kezelni az ásás folyamatát, amely megkönnyíti számunkra, hogy az "intuitív belső vezetés" vegye egyre inkább át az irányítását.

A foglalkozáson a ThétaHealing Alaptanfolyam munkafüzetét és a "ThetaHealing® " - Egy kivételes energiagyógyászati módszer bemutatása (szerző: Vianna Stibal) c. magyar nyelvű könyv vonatkozó részeit tekintjük át. A foglalkozáson kizárólag okleveles ThétaHealing tanfolyamot végzett vehetnek részt.

Continuar
25 100 Ft
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Favoritos