ThétaHealing® Áss Mélyebbre szeminárium/ Csak Önnek! (hamarosan elérhető online is)

ThétaHealing® Áss Mélyebbre szeminárium/ Csak Önnek!  (hamarosan elérhető online is)

ThétaHealing® Áss Mélyebbre szeminárium/ Csak Önnek! (hamarosan elérhető online is)

Összehasonlítás
Favoritos

Amennyiben a ThétaHealing® Áss Mélyebbre szeminárium "CSAK ÖNNEK" opcióját választja, akkor a szemináriumot magánszeminárium jelleggel végzi, ahol figyelmem 100%-a Önre irányul.
Egy ilyen típusú szeminárium végzés hihetetlen mértékű változásokat képes elindítani az egyénben, hiszen a koncentrált energia egy személyre irányul. Az élmény garantáltan felejthetetlen.

A Vianna Stibal által megalkotott ThetaHealing® egy olyan forradalmi módszer, amely az agy théta-agyhullámaira hangolódva, korlátozó hiedelmeink megváltoztatásával mélyreható testi-lelki gyógyulást tesz lehetővé.
Gyakran megtörténik azonban, hogy ahelyett, hogy leásnánk tudatalattink mélyére, csupán pozitív megerősítésekkel és letöltésekkel próbáljuk oldani hiedelmeinket, ám ezzel nem helyettesíthetjük azt a jellemformáló munkát, amelyet a belénk ivódott hiedelmeink feltárásával, megértésével érhetünk el.
Részletek lejjebb, vagy a fejlécre kattintva.

Recomendar
Imprimir
Kérdés a termékről
Detalles


Az "Áss mélyebbre" szemináriumon a ThétaHealing® technika gyakorlati alkalmazásának központi elemén, az "ásáson" van a hangsúly, lehetőséget teremtve annak még mélyebb és átfogóbb megértésére, alkalmazásának elsajátítására, hiszen a két napos szeminárium anyaga szinte kizárólag erre összpontosít.

A szeminárium tovább mélyíti az Alap és Haladó ThétaHealing® szemináriumok keretén belül elsajátított, a hit és érzelemmunka kulcsfontosságú elemét alkotó "ásás" folyamatát, ahol áttekintésre kerül az a 8 "ásási folyamat", amelynek köszönhetően még átfogóbban, több szempontból és mélyebb megértéssel értelmezzük majd az ásás menetét:

az alaphiedelmek beazonosítását és azok megváltoztatásának 10 megközelítési módját;
megtudhatjuk, mikor szabad kitörölni egy hiedelmet, és mikor használhatjuk azt ugródeszkaként a pozitív változások érdekében;
megtanulhatjuk az ásás során elkövetett leggyakoribb hibák felismerését és azok elkerülésének módját.

A ThétaHealing® Áss Mélyebbre szeminárium elvégzésével szerzett ismeret tovább tökéletesíti az eddigi tudást tapasztalati, gyakorlati szinten. Az első két szeminárium anyagmennyisége hatalmas energiát mozgat meg az egyén energetikai rendszereiben sejtszinten is. A Vianna workshopjairól hozott példák segítségével elsajátíthatóvá válnak a hiedelmek kiásásának eszközei, amelyekkel akár magadon, akár másokkal dolgozva gyökeres, pozitív változásokat lehet elérni.

A szeminárium a ThétaHealing® mellett elköteleződő lelkeknek egy kiváló lehetőséget nyújt "ennek a folyamatnak a kiteljesedéséhez".

  • A szeminárium előfeltétele: ThétaHealing® Alapszeminárium
  • A szeminárium időtartama: két egymást követő nap.

A szeminárium anyagai:

  • Hivatalos magyar nyelvű munkafüzet,
  • ThetaHealing® - A hiedelmek kiásása c. magyar nyelvű könyv, szerző: Vianna Stibal (amennyiben hozzáférhető)

 

Az alábbi árak bruttó értéket jelentenek.

Detalles
Núm. de registro del producto
dig_01